OM OSS

Vi erbjuder våra kunder information om deras specifika marknad för att de ska kunna ta ett säkert beslut så att 
de sedan kan utveckla och optimera sin verksamhet.

IMA grundades 1989 av Carl-Axel Ambring och Håkan Åsander. Med många års erfarenhet från affärslivet och med bakgrund som marknadskonsulter, har de egen erfarenhet från "köpsidan" av undersökningar och förstår vad ett informationsbehov verkligen innebär.

Specialkompetensen på IMA är bred. Vi kan bland annat detaljhandelskedjor, byggindustrin, offentligt företagande och transportsektorn. Under vår verksamhetstid har vi byggt upp ett varumärke som står för kvalité, trovärdighet och långvariga kundrelationer. IMA har en stor kundkrets med avtalskunder som Göteborg stad, Partille, Mölndal stad med flera (för fler referenser, klicka här).

Om Enkätfabriken

Enkätfabriken grundades 2009 av Daniel Sturesson och Erik Granberg, med mål att jobba med undersökningar som leder till samhällsutveckling. Genom att förvärva IMA sommaren 2020 vill Enkätfabriken nå ut och leverera topp-service även inom marknadsutveckling. Enkätfabriken levererar undersökningar och enkäter som idag täcker majoriteten av branschområden. Sedan vintern 2021 har Enkätfabriken har även ett systerbolag, trialy.se, som finns för att rekrytera försökspersoner till kliniska forskningsstudier.

Vill du veta mer? Besök enkatfabriken.se


Vi som jobbar här!

Carl-Axel Ambring

Delägare/projektledare
carl-axel@imamarknadsutveckling.se 

Håkan Åsander

Delägare/projektledare
hakan@imamarknadsutveckling.se 

Kontorshund

Sonja
IMA ingår även i den globala branschorganisationen ESOMAR 
och följer de regler ESOMAR har för marknadsundersökningardär såväl köparens som deltagarnas intressen tas tillvara. Besök gärna deras hemsida för mer information: www.esomar.org

IMA är AAA-klassade sedan många år tillbaka.

IMA Marknadsutveckling / Enkätfabriken / Storgatan 8B, 411 24 Göteborg
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!