JOBBA HOS OSS!

Vi söker projektassistent!

Vi söker en projektassistent som kan vara spindeln i nätet för våra tre projektledare. Arbetet omfattar i stort att organisera, administrera och bistå projektledare. Du ansvarar även för vår intervjuarkår, vad gäller bemanning och lönerapportering, du kommer dessutom vid vissa tillfällen vara på plats vid intervjuarbetet där även vissa resor i Sverige ingår. Som projektassistent har du ansvar för övriga kontorsgöromål, allt från datastansning till att boka resor m.m. Du arbetar tillsammans och parallellt med vår andra projektassistent Maria.

Tjänsten är deltid och vi är öppna för olika lösningar. Vår verksamhet är säsongsberoende och under vissa tider är det hårt tryck och då behöver du arbeta lite mer medan det vid andra perioder kan ges möjlighet att arbeta mindre och ta ledigt en period. Vi är intresserade av att anställa någon men också öppna för dig som vill göra detta som ett uppdrag och fakturera din tid.

Vi söker dig som är självständig, strukturerad och som kan hålla flera saker igång samtidigt. Du har dessutom en god förmåga att planera. Arbetet kräver också en god samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi välkomnar både äldre och yngre sökande men erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. 

Vårt kontor är beläget i Jonsereds Fabriker, strax utanför Göteborg med smidiga förbindelser och bra parkeringsmöjligheter. Maila gärna in ditt CV och personligt brev och tala om varför du är lämpad för tjänsten till hakan@imamarknadsutveckling.se. Har du några andra funderingar eller vill veta mer om tjänsten vänligen ring Håkan Åsander på 0705-93 2792 eller till Carl-Axel Ambring, 0705-932883.


Arbeta som intervjuare!

Är du.. pigg och positiv och - framför allt - gillar du att snacka?
På IMA har vi löpande olika uppdrag som innebär att vi behöver personal som kan utföra marknadsintervjuer. Intervjuerna är varierande, du intervjuar både företag och privatpersoner vilket delvis sker på vårt kontor - via telefon, samt personligen, exempelvis på stan. Arbetet kan även innebära att du får möjlighet att resa både inom Sverige men även i vissa fall runt om i Skandinavien. Du reser då med tåg eller flyg och inkvarteras på hotell. Sedvanligt traktamente ingår givetvis. 

Vi ser fördel i att du är flexibel och kan tänka dig arbeta med båda intervjutyperna.
Arbetstiderna varierar beroende på projekt och kan sträcka sig över både dagtid, kvällstid och helger.
Vi söker extrapersonal i alla åldrar. Har du erfarenhet
. av liknande arbeten är det meriterande.

Låter det här intressant? Kontakta maria@imamarknadsutveckling.se alternativt slå oss en signal på 0302- 165 60, så blir du ev. kallad till en informationsträff om arbetet.

Notera att vi erbjuder extraarbete, vår arbetsbeläggning varierar från vecka till vecka